Skip links
Soluții creative pentru magazine online

Agenție de Marketing si Branding Digital bazată pe performanțăinovatiecifre

Ne pasă în primul rând de obiectivele partenerilor noștri și ne dedicăm 100% pentru ca rapoartele lunare să aducă vești bune.

Ești în avantaj folosind gama completă de servicii FreshClick

Serviciile noastre

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Reclame bazate pe indicatori de performanță și optimizate pentru a atrage leaduri calificate și clienți din mai multe segmente de piață.

Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Campanii performante de Shopping, Search & Display, bazate pe date concrete, care îți aduc clienți de pe toate platformele Google.

Webdesign & CRO

Webdesign & CRO

Magazinul tău online și paginile web vor oferi o experiență plăcută clienților care îți accesează site-ul și vor atrage prin design.

Email Marketing & SMS Marketing

Email Marketing & SMS Marketing

Vânzări mai mari în rândul clienților care au cumpărat deja de la tine și se află în baza de date pe care o creștem cu fiecare campanie.

SEO Off-page & On-page

SEO Off-page & On-page

Webshopul tău va urca în mod accelerat în ierarhia Google, spre primele poziții, prin optimizarea textelor și link-urilor din site.

Photo & Video

Photo & Video

Îți punem la dispoziție profesioniștii noștri Photo & Video, care îți vor transforma produsele în imagini care atrag atenția vizitatorilor tăi.

De ce noi?

FreshClick optează pentru o colaborare de durată, aducând o contribuție reală și tangibilă pentru afacerea ta. De asemenea, transparența și profesionalismul se reflectă și în procesele nostre de colaborare. Echipa FreshClick își dedică atenția în scopul atingerii obiectivelor și rezultatelor concrete, oferind o comunicare clară pentru a consolida o colaborare benefică și sănătoasă în timp.

Focusul nostru principal este să investim un buget cât mai mare pentru a genera vânzări la o rentabilitate potrivită, ca businessul tău să beneficieze de o creștere sănătoasă. În cei 7 ani de zile, am creat propriul nostru framework în marketing pe care îl folosim cu succes pe fiecare proiect în parte, indiferent de bugetul lunar alocat.

FRESHCLICK ÎN CIFRE

6

ANI EXPERIENTA

+23 mil.

BUGET INVESTIT IN MARKETING

150+

BRANDURI PROMOVATE

50000+

CAMPANII REALIZATE

Facem în 5 zile ce
fac alții într-o lună

Am oferit o atenție deosebită sectorului AI încă din primele momente de când a apărut și am căutat să folosim inteligența artificială pentru a ne optimiza procesele, timpii de execuție dar și calitatea muncii. Am investit atât în tehnologia AI cât și în educație noastră pentru a stăpâni și a controla cât mai bine rezultatul dorit.

Soluții de tracking avansate

Îmbunătățește-ți trackingul și performanța campaniilor folosind tehnologia corecta

Bucurați-vă de o configurare rapidă și profesională

În loc să pierdeți săptămâni de muncă și să riscați erori de configurare costisitoare - lăsați experții noștri să o facă pentru dvs.

Protejează-te de costurile generate de decizii nepotrivite

Datele precise reprezintă baza unei reclame reușite. Fără ele, e ca și cum ai naviga fără busolă în întuneric.

Livrăm rezultate bazate
pe KPI’s și psihologie

Campaniile noastre de digital marketing sunt renumite deoarece livrează rezultate care sunt bazate pe indicatori de performanță și psihologie. Am reușit din experiența noastră să concepem un framework care ne ajută să depistăm foarte rapid problemele campaniilor existente și soluțiile optime pentru a crește numărul de clienți și leaduri, cu un cost cât mai mic.

PROIECT DIN SECTORUL HEALTH & BEAUTY - COLABORARE 3 ANI

Suntem partenerul potrivit pentru tine?

Dacă ai răspuns cu DA la majoritatea afirmațiilor,
programează o întâlnire cu noi!

Reclame Plătite

Reclame Plătite

Scalăm magazine online folosind un framework dezvoltat in-houe

Branding și Strategie

Branding și Strategie

Dezvoltăm și creștem branduri cu personalitate

Rată de Conversie

Rată de Conversie

Asigurăm o experiență digitală plăcută pentru cumpărători

Rezultate si studii de caz

Vanzari de peste 2 mil lei /luna

Primul milon de euro dupa un an de colaborare

ROAS de 7 si crestere AOV
de la 120 RON la 260 RON

Clienți și parteneri

AGENTII PARTENERE

Suntem o Agenție de Performance Marketing Full Stack înființată în România, cu membrii care au mai mult de 7 ani experiență în marketingul digital. Abordarea noastră se bazează pe ideea reinvestirii profitului tot mai mare pe care reușesc să-l obțină clienții care colaborează cu noi, ajutându-i în acest fel să-și atingă adevăratul potențial în cel mai scurt timp posibil. De când ne-am început activitatea și până în prezent, am reușit performanța de a servi mai mult de 100 de clienți, care au avut încredere în noi și ne-au oferit șansa să administrăm bugete de promovare care la un loc depășesc suma de 22 milioane de lei.

În momentul de față, echipa FreshClick este formată din 12 specialiști în domeniul comunicării și al marketing-ului digital cu diferite arii de expertiză, astfel încât suntem capabili să acoperim o gamă largă de nevoi pe care le au companiile din ziua azi, ajutând magazinele online și nu numai să obțină performanțe remarcabile în lucruri precum: marketing-ul, achizițiile sau strategia. Rezultatele colaborării cu noi se văd încă din primele luni de la încheierea contractului, deoarece îmbinăm experiența pe care am dobândit-o de-a lungul timpului, cu o pasiune greu de egalat și o viziune nouă, în ton cu trendurile curente.

Birtas David

Creative Head Director

Karina Dumitrescu

CEO Assistant

Raoul Dirle

Marketing Strategist

Alexandra Vidroiu

Marketing Specialist

Birtas Natalia

Marketing Strategist

Andra Balogh

Social Media Manager

Bianca Turca

Head of SEO

Iustinian Stavovei

eMail Marketing

Recenzii

Vrei să lucram impreuna?

Completează formularul alaturat și spune-ne putin despre proiectul tău. Echipa noastră este gata să transforme viziunea ta în realitate.