Skip links

O metodă FRESH , aproape "magică" pentru a debloca noi dimensiuni și profituri ascunse în conturile tale Google Ads

Ce urmează să descoperi va schimba pentru totdeauna
modul în care faci publicitate pe Google din cateva clickuri...

Update: 24 Iunie 2024

Dragă Antreprenorule,

Dacă îți dorești cu adevărat să găsești o soluție NOUĂ, profitabilă și care a fost testată pentru a-ți crește cu adevărat vânzările în Google Ads, peste așteptările tale…

Atunci acest mesaj va transforma complet viziunea ta asupra publicității online.

De ce spun așa?

În ultimii 3 ani, echipa noastră și-a dat cu adevărat examenul a tot ceea ce a învățat în ultimii ani de marketing și am reușit cu succes să creștem un business de la 0 la incasari de peste 3 milioane de euro doar în anul 2023.

Și acesta nu a fost singurul.

Am făcut asta și cu alte două afaceri online din alte nișe, pe care le-am preluat de la venituri foarte mici și am atins praguri de peste 3 milioane de euro pe an.

Am folosit peste X milioane de euro și am generat:

Și cel mai important, i-am ajutat pe clienții noștri să genereze vânzări de peste 19.000.000 de euro! (Clientii noștri pot confirma asta)

Iar acestea nu sunt doar niște cifre, ci sunt reflexia unor ads-uri foarte bune!

Puteam și mai mult. Puteam să lucrăm cu mult mai multe firme din România doar pentru a ne crește aceste cifre din multe business-uri medii și mici. Însă misiunea noastră a fost alta.

Până acum am învățat mult și ne-am pus tot know-how-ul și focusul pe niște proiecte cu care am dorit în primul rând să le aducem în primele locuri pe nișa lor în România. Și am reușit!

Avem clienți cu care am ajuns azi  în top 1,5% firme din România.

Gândește-te că toată această experiență și tot acest buget ne-au ajutat să testăm și să învățăm exact ce funcționează și ce nu funcționează.

Discuțiile cu noi nu se duc în zona teoretică despre ce ar funcționa… Nu am învățat marketing de la niște guru de pe YouTube sau cursuri de la freelanceri care doar au cheltuit bugete dar nu au și rezultatele dorite și nici de la cei care susțin că îți aduc garantat ROAS de 10, 20 sau chiar 30 și apoi nu știu să îți explice de ce nu au reușit și fug de responsabilitate.

NU.

Aici vorbim cu adevărat despre o mare bătălie între strategii bine gândite și aruncate în prima linie a bătăliei pentru profit.

De la echipa FreshClick cu care lucrăm de mai bine de 4 ani la un nivel înalt în zona eCommerce și unde am reușit să facem performanță.

Și ascultă-mă puțin, dacă ai un istoric cu afacerea ta și rulezi deja reclame de o perioadă bună, probabil ești familiar cu următoarele…

Bugetul de publicitate este insuficient pentru a obține rezultate semnificative

Dar asta nu spune nimeni. 🙂

Nu spun că acestea nu pot fi posibile cauze ale vânzărilor scăzute sau google-ul nu are schimbări de algroitmi care iți afecteze performanța însă atunci când vin la întâmplare și nu în urma unei analize atente sau a unei expertize realizate de profesioniști rămâne doar un paravan tras prin care nu putem vedea sau înțelege adevărata cauză.

Îți spun că am văzut site-uri mai proaste ca al tău dar care vând mult mai bine, dar și site-uri cărora le-au crescut vânzările cu până la 50% după ce le-am schimbat designul.

Și știu că îți vine să îți arunci laptopul pe geam după ce tot schimbi ce ți se recomandă dar încă nu funcționează nimic.

Aproape că îți vine să pui pauză la reclame pentru că ROI-ul este inexistent și creditul tău are deja un atac de panică.

Toate acestea semnifică faptul că…

NU POȚI SĂ ÎȚI ATINGI OBIECTIVELE, AȘA CĂ AI ÎNCEPUT SĂ “NORMALIZEZI” ACEST NIVEL

În loc să fii acolo unde ar trebui să fii.

Ți-ai pus obiectivele în coșul “greu de atins”.

Lasă-mă să te întreb: Pare cumva că te învârți într-un cerc vicios care s-ar putea să-ți ducă compania la faliment sau vei rămâne doar mediocru?

Ei bine, am niște vești foarte bune pentru tine.

Dar te rog, nu ne crede pe cuvânt.

Uită-te și tu mai jos să vezi cum am multiplicat banii și am adus profit.

Nu sunt doar aduri, ci povești care aproape ne fac să lăcrimăm de bucurie.

Bine. Destul cu povestea… hai să discutăm despre ads-uri…

Fă această SINGURĂ schimbare esențială în contul tău de Google Ads și vei vedea rezultate de 10 ori mai bune.

Acest UN LUCRU o să…

Hmm, ești pregătit? Vino mai aproape și ascultă.

Hai să-ți arăt cum să faci asta.

Mai specific, cum folosim această tactică care aproape “magic” crește ad spend-ul și de cele mai multe ori face campaniile și mai profitabile!

Așa vei face niște BANI extra.

Așa, hai să începem.

Nu sunt doar ads-uri, ci povești care aproape ne fac să lăcrimăm de bucurie.

Bine. Destul cu povestea… hai să discutăm despre ads-uri…

Fă această SINGURĂ schimbare esențială în contul tău de Google Ads și vei vedea rezultate de 10 ori mai bune.