Skip links

Faceți ce vă place, ne-au zis...

Intensificăm prezența in mediu online și cultivăm relații valoroase cu publicul, accelerând creșterea veniturilor prin soluții de marketing și e-commerce inovatoare

TOP PRODUCT

Marketing

Creăm, îmbunătățim și ajutăm la promovarea produselor și a ideilor inovative în piață. Construim relații puternice între clienți și afaceri

Click

Brand Identity

Brandul tau este diferentiat in piata in functie de vizual, strategie si plasare. Marketingul functioneaza atunci cand exista o strategie a brandului.

Click
EXPERTI

eCommerce

Dezvoltăm cele mai ingenioase siteuri web integrând de la soluții basic până la funcționalități complexe.

click
123 thumbs up

Campanii

Concepem campanii strategice și captivante care creează gradul de conștientizare, incită la acțiune și amplifică mesajul

click

12

ANI EXPERIENTA

+23 mil.

BUGET INVESTIT IN MARKETING

150+

BRANDURI PROMOVATE

50000+

CAMPANII REALIZATE

12
ani experienta
VIZIUNEA NOASTRA

Dincolo de agențiile convenționale.

Explorăm nenumărate lumi pe tărâmul imaginației și transpunem în format digital ceea ce un antreprenor visează. Îmbracăm produsele în cele mai atragtoare și sofisticate design-uri care te atrag și te cheamă să le atingi, să faci cunoștință cu ele.

Trezim simțur și producem emoție atât clientului nostru cât și cumpărătorilor care interacționează cu brandurile create de noi. Suntem artiști, suntem căutători de emoții tari, creatori de experiență și Suntem visători, ca și tine!

Serviciile noastre

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Reclame bazate pe indicatori de performanță și optimizate pentru a atrage leaduri calificate și clienți din mai multe segmente de piață.

Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Campanii performante de Shopping, Search & Display, bazate pe date concrete, care îți aduc clienți de pe toate platformele Google.

Webdesign & CRO

Webdesign & CRO

Magazinul tău online și paginile web vor oferi o experiență plăcută clienților care îți accesează site-ul și vor atrage prin design.

Email Marketing & SMS Marketing

Email Marketing & SMS Marketing

Vânzări mai mari în rândul clienților care au cumpărat deja de la tine și se află în baza de date pe care o creștem cu fiecare campanie.

SEO Off-page & On-page

SEO Off-page & On-page

Webshopul tău va urca în mod accelerat în ierarhia Google, spre primele poziții, prin optimizarea textelor și link-urilor din site.

Photo & Video

Photo & Video

Îți punem la dispoziție profesioniștii noștri Photo & Video, care îți vor transforma produsele în imagini care atrag atenția vizitatorilor tăi.

Ai un proiect in minte?

Povestește-ne despre visul tău măreț. Spune-ne unde vrei să ajungi și ce vrei să faci pentru tine și pentru oameni.

Cere o oferta pe

Consultatie

+ 4 0741 776 492